Friss topikok

Irány az EVA!

Az Egyszerűsített Vállalkozói Adó hatálya alá tartozó vállalkozás indításának, vásárlásának feltételeit ismertetjük. Foglalkozunk az EVAs cégek vásárlásával eladásával is. Követjük a témában megjelenő friss információkat.

EVA és az országgyűlési választások

2010.05.16. 18:16 Walgoo

Felfüggesztettük blogunk működését a választások idejére és megvártuk, hogy lecsituljanak a kedélyek. 

Jól tettük!

Jó sok csatározás folyt az EVA körül, de az új kormány is belátta, hogy 180 Mrd Ft évente - egyre növekvő ütemben - befolyó adóbevételt nem kéne kockáztatni.

Baráti és könyvelői közösségben végeztünk egy kisebb közvéleménykutatást, amely alapján bizton állíthatjuk, hogy az EVA-sok több mint 80%-a az informatikai szektorból és mérnöki tevékenységet végzőkből tevődik össze.

Blogunk tematikáját továbbra is az EVA körül képzeljük el, de szívesen veszünk témajavaslatokat és kérdéseket az adooptimalizalo@gmail.com címre.

 

Szólj hozzá!

Címkék: eva 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://adooptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr992007783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása