Friss topikok

Irány az EVA!

Az Egyszerűsített Vállalkozói Adó hatálya alá tartozó vállalkozás indításának, vásárlásának feltételeit ismertetjük. Foglalkozunk az EVAs cégek vásárlásával eladásával is. Követjük a témában megjelenő friss információkat.

EVA kalkulátor 2012

2011.11.09. 17:36 Walgoo

 Tételezzük fel, hogy HOLNAP racionálisan dönt az országgyűlés és nem hagyja cserben a 119.000 EVA hatálya alá tartozó vállalkozót, akik nem mellesleg a költségvetés legbiztosabb bevételi forrását adják már 8. éve. 

Amennyiben jövőre mégis marad az EVA - 27%-os ÁFA mellett-, melynek kulcsát 35%-ra emelik az EVA 2012 kalkulátor szerint 25 M Ft-os bruttó árbevétel mellett 1,86 M Ft adóelőnyt érhet el egy vállalkozó, amennyiben nem vagy csak alig tud elszámolni költséget és egy tulajdonosa van.

Szólj hozzá!

Címkék: adózás kalkulátor eva vállalkozás 2012 jövője

A bejegyzés trackback címe:

https://adooptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr663366326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása